9 april 2015

Lockar!

Jag har alltid haft väldigt lockigt hår. Det ni ser på bilden till vänster är mitt självfall. Ingen fön, ingen styling, ingen borstning, bara a la naturell efter hårtvätt. Mina lockar blir verkligen SÅ himla fina! Riktigt volym och sådana skruvlockar som många skulle döda för. Problemet är att mitt hår är, enligt mig, för kort. Det blir liksom lite som en boll, eller något. Jag hade behövt åtminstone 10 cm till för att vara någotsånär nöjd. Och det kommer inte hända förrän jag slutar förstöra håret.

Så, min utmaning nu blir att låta håret vara just lockigt och orört för att ge det lite space. Skall bli spännande att se hur länge jag kan stå ut... Jag fingrade nästan på plattången redan idag, men ajabaja! Jag är ändå fascinerad över hur otroligt fort mitt hår verkar växa. Hoppas nu bara att det växer till sig till den längd jag vill ha. En del hår slutar ju helt plötsligt växa, tror tyvärr att jag har sådant. 

Dag ett av utmaningen. Now, let's roll!  

2 april 2015

Ovve!

Ovven börjar arta sig. Igår tog jag och mamma tag i att få dit mitt studentnamn, Elfie. Det var ett jäkla klippande och strykande, men jag är så glad att jag slapp sy dit namnet. Det hade tagit hela dagen, så tackar vet jag vlisofix. Bra grejer det! Jag kan till och med stryka dit mina studentmärken med hjälp av det. 

Jag hittade även två märken som jag inte kunde motstå. Alla som känner mig vet att jag älskar ugglor! Ugglor i alla former, give them to me! Jag har länge velat ha en uggla att sätta på ovven och igår hittade jag en! Så happy! Jag köpte även ett supahmaan-märke, because awesome. 

Nedan följer resultatet. Idag skall jag slänga på några fler märken, lite fylld skall den väl vara inför Absolut Gotland då jag skall agera fadder åt fastlandsstudenter och gotlänningar!